Referens instruktörsutbildning

Utlåtande från elever


"En rolig och lärorik utbildning, engagerade lärare med bred kunskap och mångårig erfarenhet"

Per Johan Widén/ Hundcampus Uppland/ EMS- Explosivhund Miljö & Säkerhet Sverige AB


"Letade runt en hel del, innan jag fastnade för Hundfantasten. En högkvalitativ utbildning med bra blandning av teori och mycket praktisk träning. Hög kvalitet med kontinuerlig uppföljning och feedback på mina insatser. Stor tillgång till stöd och högt i tak. Men framför allt- vansinnigt roligt! Rekommenderar denna utbildning varmt!"

Lena Moseley activeDogs 


"Hundfantastens instruktörsutbildning ger en bred och djup kunskap, inom hund och hundsport. Mari besitter otroligt mycket erfarenhet och kunskap som hon generöst delar med sig av. Utbildningen innehåller många praktiska moment där man får möjlighet att utveckla sin förmåga i att bemöta både hundar och kunder, rekomenderar Hundfantastens instruktörsutbildning!"

Frida Martinsson/ Grimstalyan Hundcenter


"Jag valde Hundfantastens hundinstruktörsutbildning främst för att den är komplett och jag kände att det var kvalitet på både utbildningens omfång och innehåll samt på läraren Mari Landelius. Mari besitter ett enormt kunnande vad gäller både hundar och människor, vilket hon har lätt att förmedla under sina lektioner, dessutom vidareutbildar Mari sig kontinuerligt vilket jag tycker är viktigt. Jag har inte ångrat mig en sekund att jag valde Hundfantasten!"

Ullis/ Sund med hund


"Väl organiserat och förberett inför kursstart. Våra träffar är så givande med en bra mix av teori och praktik. Spännande att få träffa grupper av olika hundar så snabbt och praktisera det vi läst- Avslappnad stämning, bra stöd, man känner sig lugn."

Monica Cecilia/ Räkna med hunden- Samt även verksam på Glada jyckar


"En fullspäckad utbildning med så stor bredd och fantastiskt mycket samlad erfarenhet och kunskap från olika fält företrädda av olika föreläsare. Teori varvas med praktiska övningar och praktik i en mycket bra mix. Maris stora kunskap, erfarenhet, driv och fantastiskt stora hjärta är svåra att trumfa."

Mattias Sjöström/ Sixtinska hundar ( under uppbyggnad)


"Bra utbildare, tydlig målsättning. Bra föreläsare. Hela utbildningen var fantastisk med superbra lärare och föreläsare."

Helena Palm/ Efter utbildningen verksam på Hundfantasten