Vandringsläger

Vandringsläger 31 aug 2024

Är du redo för en naturupplevelse tillsammans med din hund?

Välkommen på ett fantastiskt vandringsläger med vildmarkstema!

Upplev friheten och det magiska i att vara ett med naturen! 

Lägret är förlagt på sensommaren eftersom temperaturen brukar vara behaglig att vandra i för både hund och människa.

Lokalisation och övrig information för lägret mailas senast 2 veckor före lägerstart. Lokalisation är ca 5 mils radie inom Uppsala.

Vi vandrar i en fantastisk natur och lagar mat under öppen eld. Sträckorna är bitvis kuperade. Vi börjar med att sätta upp tälten i lugn och ro på lägerplatsen, därefter fikar vi för att sedan vandra.

 Vi kommer att involvera hundarna i det mesta. De kommer att få hjälpa till att samla ved, lösa uppgifter med mera. Det här kommer att bli en upplevelse för livet både för dig och din hund!

Vi vandrar både lördag och söndag och återvänder till lägerplatsen efter varje vandring. Lägret pågår från lördag morgon till söndag eftermiddag. 

Medtag tält, sovsäck, liggunderlag, lämpliga kläder efter väder och bra skor eller kängor, fylld vattenflaska till hunden, hundmat, hundgodis, och vattenskål och gärna tuggben. Ta med ryggsäck och gärna ett förarbälte så du har händerna fria vid behov.

Om du har svårt att sova i tält så kan du övernatta hemma och vara med resterande tid. Priset är dock det samma eftersom man är med på alla aktiviteter.  

Våra läger brukar bli fullbokade så vänta inte med att boka! Vi har arrangerat olika läger under 15 års tid. Har du inget tält? Jag har några för utlåning. Maila i god tid om du saknar eget tält

Betalas senast 14 dagar efter bokning . Lägret ska vara betalt innan lägret startar.

Detta ingår: Frukost, lunch, middag, vickning, fika, roliga aktiviteter, vandring med instruktör. Priset 3000 kr innefattar 1 ekipage. Medföljande utan hund betalar 500 kr. 2 personer 2 hundar från samma familj betalar 5000 kr.  

Varmt välkommen på årets höjdpunkt!

Klicka på den svarta bokningsknappen för att boka din plats.

Hoppas vi ses! 

Betala med Swish 123 575 39 91 eller BG413-6743 Märk din betalning med vandringsläger