Kundreferenser

Utlåtande från kunder

Nedanstående urval av recensioner är kopierade från google, facebook och från vår tidigare gästbok. Tyvärr kan vi inte ta med alla recensioner här eftersom det skulle ta alldeles för mycket plats.  Jag vill poängtera att jag är så TACKSAM över ALLT fint som skrivs även om inte allt står med här.

Kundutlåtande

Mari, du ska veta att jag har gått många kurser med Tuff men ingen av dom har varit som din! Du är ju helt fantastisk, kan du läsa hundars tankar eller?

Med detta vill jag säga att jag kommer enbart gå på dina kurser i framtiden. Dom andra kan lika gärna stänga ner sina verksamheter. Tack igen Mari! Tuff hälsar.


Hej Mari, tack för en rolig, lärorik och intressant spår-kurs! Vi kommer garanterat fortsätta med spår av olika slag. Sally verkade också väldigt nöjd och sov gott när vi kom hem.


Toppenkurser och en jätte go tjej som håller i dom. Man ser verkligen en utveckling på både ägare och hundar. 

Kan varmt rekommendera Maris Hundkurser. Tycker om din teori att jobba med belöningar när hunden gör rätt och INTE bestraffningar när hunden gör fel. Man märker att hundarna tycker det är roligt att komma på kurs hos Hundfantasten. 

Keep Going!

// Sofie


Hej Mari!

Tack för toppen arrangemang, med aktiviteter och mat. Och alla dessa underbara hundar och hussar & mattar!! Vi är fortfarande lyriska över gemenskapen och all värme! Hoppas att det blir fler tillfällen snart...det må va lite lång väg, men värt varje mil!!

Lita hälsar extra till syrran!


Frida Martinsson tidigare hundförare inom tullen, Certifierad hundinstruktör och hundpsykolog 

Ägare av www.grimstalyans hundcenter

Hundfantasten är verkligen ett företag med omtanke och kvalitet, här känner man sig välkommen på alla sätt! Dess ägare och kursledare Mari besitter oerhört mycket erfarenhet och kunskap som hon generöst delar med sig av.

Hundfantasten erbjuder en instruktörsutbildning med både bredd och djup. Utbildningen ger många praktiska kurstimmar där man ges möjlighet att utveckla och anpassa sin pedagogik utefter både hundar och kunder, något som jag kommer ha stor nytta av framöver.

Jag kan på alla sätt rekommendera Hundfantasten för den som vill gå en komplett instruktörsutbildning.

Frida Martinsson

Grimstalyan Hundcenter

Kundutlåtande

Mattias Sjöström Certifierad hundinstruktör och hundpsykolog om Hundfantastens yrkesutbildning:

En fullspäckad utbildning med stor bredd och fantastiskt mycket samlad erfarenhet och kunskap från olika fält företrädda av olika föreläsare. Teori varvas med praktiska övningar och egen praktik i en mycket bra mix. Maris stora kunskap, erfarenhet, driv och fantastiskt stora hjärta är svåra att trumfa.

Tack vare utbildningen fattar jag nu hur otroligt mycket våra hundar har att "säga" och förmedla om vi bara vet hur vi ska lyssna

Mattias Sjöström, SixTinska Hundar (under uppbyggnad).

Hej på er alla!

Nu har jag gått flera av Hundfantastens olika kurser och jag tillsammans med min hund Chagall är jättenöjda.

Vi har lärt oss så mycket och varje kurstillfälle har varit fyllt av glädje. Så om du är nyfiken på hundfantasten och deras kurser så anmäl dig!!!! 

Detta är ingen reklamgingel utan jag tycker att på något sätt måste det fram allt det positiva som sker mellan hund och ägare på kurs hos Hundfantasten. 

Tack Mari och Jackie.

Anne och Chagall


Fick hjälp med problemlösning för hunden. Otroligt kunnig och förklara så man förstod. Super trevlig och vi var otroligt nöjda

Sofie Thornberg 


Otroligt duktiga. Känner mig trygg från första sekund. Det här är personer som älskar hundar och jobbar med mjuka metoder. Kärlek, värme och omtanke genomsyrar hela verksamheten. Många har adopterade hundar och därmed kunskap om omplaceringar och problem dessa hundar kan ha.
Rekommenderar å det varmaste.

Åsa Wallenrud 


Otroligt proffesionella och kunniga, kan varmt rekommendera dem 😊 

Josefine Nilsson


Lugn och pedagogisk lärare. Jobbar med lugna energier och belöningar. Det ska vara kul att ha hund!

Mikela Muster 


Hundfantasten har hjälpt mig otroligt mycket med mina hundar. Fantastiskt roliga och givande kurser och läger till bra priser

Carina Hörberg 

Svenska Djurambulansen

  • Hundfantasten har valt att gå in och donera 10 000 kronor till vår förening, vilket vi är oerhört tacksamma för. När någon väljer att donera pengar till oss ser vi det som ett kvitto på att det vi gör faktiskt syns, och att människor runt om i landet värdesätter vårt arbete. Tack! www.hundfantasten.se