Unghundskurs Väsby

2000 kr

Första tillfället är utan hund och börjar: Onsdag 28 april kl 19.00-21.00 med en föreläsning i hundens signaler.

Har du varit med på föreläsningen tidigare så avgör du själv om du vill deltaga igen eller så kommer du på nedanstående tillfällen:

Tider för unghundskurs: kl 18.15-19.15 :

Onsdag 5 maj, onsdag 12 maj, onsdag 19 maj, onsdag 26 maj, onsdag 2 juni, onsdag 9 juni 2021


Din hund ska vara grundvaccinerad för att få delta på kursen. Inga förkunskaper krävs.

Ett kompendium ingår i kursen och fika ingår vid vår föreläsning. (Om pandemiläget kräver det så kan första tillfället med föreläsning komma att ske digitalt via zoom eller ändras till ett senare tillfälle. Du får då besked om det innan kursen startar. De andra lektionerna är vi ute och håller avstånd.


Vi jobbar med meningsfull aktivering som gör att din hund mår bra och får utlopp för sin energi på ett naturligt sätt vilket förebygger stress. På kursen fokuserar vi på att din hund ska ha en balanserad energi som hjälper den till ett friskt och harmoniskt liv. Vi jobbar med relationsstärkande övningar.

Vi kan tyvärr pga pandemin inte tillåta medföljande på kursen.

Välkommen på kurs!


Onlinebokning Unghundskurs

Vänligen fyll i alla uppgifter som efterfrågas nedan. Din betalning ska vara Hundfantasten tillhanda senast inom 14 dagar efter bokning. I annat fall kan inte platsen reserveras. Märk din betalning med ditt namn samt unghundskurs 28 april 2021. Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från bokningstillfället. Efter 14 dagar löpt ut är du betalningsskyldig för tjänsten även om du avbokar eller inte deltar på kursen.

Betalning sker med swish till: 123 575 39 91 eller till vårt BG: 413-6743