Vandringsläger 31 aug 2024

Är du redo för en naturupplevelse tillsammans med din hund?

Välkommen på ett fantastiskt vandringsläger med vildmarkstema!

Lokalisation och övrig information för lägret mailas senast 2 veckor före lägerstart. Lokalisation är ca 5 mils radie inom Uppsala. 

Vi vandrar i en fantastisk natur och lagar mat under öppen eld. Sträckorna är bitvis kuperade. Vi vandrar både lördag och söndag och återvänder till lägerplatsen efter varje vandring.

Medtag tält, sovsäck, liggunderlag, lämpliga kläder efter väder och bra skor eller kängor, fylld vattenflaska till hunden, hundmat, hundgodis, och vattenskål och gärna tuggben. Ta med ryggsäck och gärna ett förarbälte så du har händerna fria vid behov. 

 Vi börjar med att sätta upp tälten därefter fikar vi för att sedan vandra. Om du har svårt att sova i tält så kan du övernatta hemma och vara med resterande tid. Priset är dock det samma eftersom man är med på alla aktiviteter.

Detta ingår: Frukost, lunch, middag, fika, roliga aktiviteter, vandring med instruktör. Priset 3000 kr innefattar 1 ekipage. Medföljande utan hund betalar 500 kr och det beloppet swishas då till; 1235753991. Märk din betalning med: medföljande på vandring 2024.

Varmt välkomna på årets höjdpunkt!

Betalas senast 14 dagar efter bokning 


3 000,00 kr
priset inkl. moms exklusive fraktkostnad