YRKESUTBILDNINGAR

YRKESUTBILDNINGAR

Hundinstruktörsutbildning

1 årig - Certifierande

Intresserad av att jobba med hundar? 

Efter vår gedigna utbildning har du vad som krävs för att öppna eget företag och kan börja jobba med det du älskar. Våra utbildningar är väldigt uppskattade. Vi värnar om våra elever! Hos oss kan du känna dig trygg i att du får den kunskap du behöver. Vår utbildning är inte digital eftersom praktisk träning och undervisning är viktig. Vi varvar teori med praktiska övningar. Har du långt att åka erbjuder vi dig övernattning i eget rum på vår anläggning för endast 200 kr per natt. Vi tar emot elever från hela Sverige.

Vi har små grupper och hos oss blir du aldrig bara en i mängden. 

Utbildningen innehåller förutom traditionellt utbud även dogparkour, tävlingslydnad och bruks. Vill du efter utbildningen utbilda dig till hunddagisföreståndare så finns det även möjlighet till det.

Hos oss blir du certifierad enligt Hfs standard vilket är en kvalitetsstämpel som betyder att stor vikt läggs på praktiskt kunnande tillsammans med teoretiskt kunnande. Vi använder oss av belöningsbaserad träning. Vi jobbar med individinriktade kravställningar vilket hundar behöver för att utvecklas. 

Vi har stor kompetens på plats! Etologer, problemutredare, instruktörer, livsstilscoacher. 

Nästa utbildning startar i mars! Det finns 6 platser. 

Vi erbjuder räntefri avbetalning!

Om du betalar hela beloppet på en gång ger vi dig en generös rabatt!

Kostnad:

35000 kr inklusive moms 13 lärarledda helger,  kompendium, pärm, block, penna, klicker, target, fika.

Exklusive böcker, boende, resor, mat, certifieringsavgift (1000 kr tillkommer vid certifiering och betalas sista helgen)
För att läsa mer om utbildningen vänligen klicka på knappen nedan

Hundpsykologutbildning

När du har gått vår instruktörsutbildning är du behörig att ansöka till vår hundpsykologutbildning. Om du har gått utbildning hos annan aktör får du avlägga ett prov och eventuellt komplettera bitar om det saknas kunskap. 

Kostnad 35 000 kr inklusive moms 1 årig utbildning med många praktiska fall med olika typer av problemlösningar som är individanpassade.