Kundrecensioner

Åsa Wallenrud


Positiva: Professionalism

Otroligt duktiga. Känner mig trygg från första sekund. Det här är personer som älskar hundar och jobbar med mjuka metoder. Kärlek, värme och omtanke genomsyrar hela verksamheten. Många har adopterade hundar och därmed kunskap om omplaceringar och problem dessa hundar kan ha.
Rekommenderar å det varmaste.

Mattias Sjöström Certifierad hundinstruktör och hundpsykolog

En fullspäckad utbildning med stor bredd och fantastiskt mycket samlad erfarenhet och kunskap från olika fält företrädda av olika föreläsare. Teori varvas med praktiska övningar och egen praktik i en mycket bra mix. Maris stora kunskap, erfarenhet, driv och fantastiskt stora hjärta är svåra att trumfa.

Tack vare utbildningen fattar jag nu hur otroligt mycket våra hundar har att "säga" och förmedla om vi bara vet hur vi ska lyssna

Mattias Sjöström, SixTinska Hundar (under uppbyggnad).

Carina Jacobsson


Roliga kurser och läger och fantastiskt kunnig och trevlig personal. Har gått kurser där i 6 år

Tina Webb


Positiva: Kvalitet, Professionalism

Nelli Pohlman

Trevliga o lärorika gruppromenader, professionella instruktörer, man får ha roligt med sin hund

Frida Martinsson tidigare hundförare inom tullen, Certifierad hundinstruktör och hundpsykolog

Ägare av www.grimstalyans hundcenter

Hundfantasten är verkligen ett företag med omtanke och kvalitet, här känner man sig välkommen på alla sätt! Dess ägare och kursledare Mari besitter oerhört mycket erfarenhet och kunskap som hon generöst delar med sig av.

Hundfantasten erbjuder en instruktörsutbildning med både bredd och djup. Utbildningen ger många praktiska kurstimmar där man ges möjlighet att utveckla och anpassa sin pedagogik utefter både hundar och kunder, något som jag kommer ha stor nytta av framöver.

Jag kan på alla sätt rekommendera Hundfantasten för den som vill gå en komplett instruktörsutbildning.

Frida Martinsson

Grimstalyan Hundcenter