-

Rubrik

Underrubrik


Bokningsregler samt kursregler


Bokning

När du har anmält dig till en kurs så är den bindande. Hundfantasten följer konsumentverkets regler gällande lagen om distansavtal och hemköpslagen.


Kursanmälan

Anmälan till kurser görs genom att klicka på kursutbud/bokning och sedan välja den kurs aktivitet som är aktuell . Du kan då också läsa om kursens innehåll. Om kursen känns rätt för dig  så  klickar du på bokaknappen. Fyll i uppgifterna som efterfrågas. Du kommer vid bokningen få en bokningsbekräftelse med aktuell information som du kan skriva ut.

Betalning

Betalning sker genom att klicka på betalaknappen längst ned på bokningssidan. Vi erbjuder kortbetalning, banköverföring, swish, fakturaköp med delbetalning via Payson som är en snabb, säker och smidig tjänst. Du kommer att få ett besked av Payson
att varan är skickad och det betyder i princip att du har kommit med på kursen.


Avbokning

Du har rätt att avboka din kurs inom 14 dagar från bokningstillfället och få pengarna tillbaka. (Kurs, aktivitet som har påbörjats betalas ej tillbaka.)


Regler

Nedan  kan du läsa om våra regler och vad som är bra att ta med sig till kurser


Vaccination

Vi förutsätter att era hundar är friska och grundvaccinerade när de kommer på kurs hos oss. Om din hund är sjuk av en eller annan orsak får den stanna hemma tills den är frisk. Det gäller också all typ av ohyra. Detta för att hindra smittspridning och för att din hund ska orka med kursen eller den egna träningen.


Rastning

Rasta din hund innan kursen startar så hunden kan koncentrera sig.  Hundarna ska inte rastas inne i hagarna. Det finns fina promenadstråk i närheten av träningsanläggningen. Plocka alltid upp efter din hund för allas trivsel och för att undvika smittor.


Mobiltelefoner

Under kursens gång ska mobiltelefoner vara avstängda så att fokus ligger på den egna hunden.


Strikt ägaransvar
Det råder strikt ägaransvar på kurserna som alltid. Med strikt ägaransvar menas att du är ansvarig för allt din hund gör. Om du vet att din hund inte är säker med andra hundar eller människor så håll trygghetsavstånd till andra ekipage. Låt inte din hund springa fram till andra ekipage oavsett om din hund är snäll.


Ta med

Medtag gott godis som är lätt för hunden att tugga. Ta med en leksak som hunden uppskattar. Vatten och egen skål är också bra att ta med.


Utrustning

Flexikoppel är inte tillåtet att använda sig av på våra kurser pga av skaderisk


Spårkurser

Medtag sele och lina om du har/ i annat fall får du gärna låna av oss.


Dogparkourkurser

Medtag sele med handtag på ryggen om du har i annat fall får du låna av oss.


Läger

Packlista och övrig information mailas ut i god tid före lägerstart.


Stort deltagarantal

Vid stort deltagarantal på kurser/läger så sätter vi in extra instruktörer för att alla ska få lika mycket tid. På våra kurser deltager också emellanåt instruktörselever som extra resurser.


Medföljande
Det går bra att anhöriga följer med på våra kurser och vi tar inte ut extra avgifter för medföljande. (Läger, förstahjälpen och föreläsningar tar vi emellertid ut avgifter även för medföljande.) På kurser är det alltid den som håller i kopplet som utför övningarna och ger hunden direktiv.


GDPR-lagen

Som ni alla säkert redan har både fått mail om och hört talas om  så ersätter GDPR-lagen  den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.

  

Hundfantastens skyldigheter är att se till att dina uppgifter behandlas enligt följande:


Vi lagrar t.ex. ditt  namn, adress, e-post, telefonnummer, kursanmälningar och relevant information om din hund för att kunna kontakta dig gällande de kurser du har anmält dig till.

  1. Vi lämnar INTE ut dina uppgifter till tredje part om inte vi kommer överens om något annat.
  2. Du har när som helst rätt att raderas ur systemen.

Du har rätt att få ett utdrag av all information som vi har om dig hos oss.