-

Rubrik

Underrubrik

Företaget

Vår historia och vår vision

Vår historia

Hundfantasten grundades  2009 av Mari Landelius. Syftet med uppstarten  var att få in mer glädje och samarbete i kursandet för hund och hundägare,   samt att erbjuda lite annorlunda aktiviteter med kvalitet och omtanke i en familjär stämning. Vi höll våra kurser främst i Järfälla. 2010 hade Hundfantasten sitt första läger och det kom 25 ekipage och vi hade vansinnigt roligt! Den glada och familjära känslan infriades på lägret. Jag bestämde att det är denna känsla som ska genomsyras i allt vi gör på Hundfantasten.

Vi flyttade verksamheten


2015 skrevs ett arrendekontrakt på 1,2 ha mark med tillhörande lokal  i natursköna Brunnby Vik i Upplands Väsby.


Marken var igenvuxen men potentialen  att skapa något riktigt bra fanns.


Vi rensade bort allt bråte som låg och skräpade och klippte ned den igenvuxna ytan, och ersatte tidigare trasiga fårstängsel med byggstängsel som delades av i sektioner.  Vi såg vår nuvarande fina anläggning sakta men säkert växa fram


Ytterligare en anläggning


Den 25 oktober 2018 skrevs ytterligare ett kontrakt på ett arrende i Uppsala län (Vattholma). Tanken med anläggningen i Vattholma är att kunna erbjuda läger  med övernattning i en  egen lokal som har övernattningsrum, toaletter och duschar. Vi kommer också att anordna diverse tävlingar och kurser där. Vi kan erbjuda övernattning för våra instruktörselever som kommer långväga ifrån.

 


Vår vision


Vår vision är att kunna erbjuda något för ALLA hundägare.


Efter 2009 så har det blivit en rad olika aktiviteter,  kurser, yrkesutbildningar och läger med olika teman. Jag kan stolt säga att den glada och familjära känslan lever kvar!Varför välja Hundfantasten?

.

Vi värnar om ALLA ekipage!

Hos oss är du aldrig bara en i mängden.

Här är DU en i gänget!

Upptäck glädjen att komma närmare din hund.