-

Rubrik

Underrubrik

Företaget

Vår historia och vår vision

Vår historia

Hundfantasten grundades  2009 av Mari Landelius. Syftet med uppstarten  var att få in mer glädje och samarbete i kursandet för hund och hundägare,   samt att erbjuda lite annorlunda aktiviteter med kvalitet och omtanke i en familjär stämning. Vi höll våra kurser främst i Järfälla. 2010 hade Hundfantasten sitt första läger och det kom 25 ekipage och vi hade vansinnigt roligt! Den glada och familjära känslan infriades på lägret. Jag bestämde att det är denna känsla som ska genomsyras i allt vi gör på Hundfantasten.

Vi flyttade verksamheten


2015 skrevs ett arrendekontrakt på 1,2 ha mark med tillhörande lokal  i natursköna Brunnby Vik i Upplands Väsby.


Marken var igenvuxen men potentialen  att skapa något riktigt bra fanns.


Vi rensade bort allt bråte som låg och skräpade och klippte ned den igenvuxna ytan, och ersatte tidigare trasiga fårstängsel med byggstängsel som delades av i sektioner.  Vi såg vår nuvarande fina anläggning sakta men säkert växa framVår vision


Vår vision är att kunna erbjuda något för ALLA hundägare.


Efter 2009 så har det blivit en rad olika aktiviteter,  kurser, yrkesutbildningar och läger med olika teman. Jag kan stolt säga att den glada och familjära känslan lever kvar!Dogparkourbana

Vi har upprättat en liten dogparkourbana i anslutning till vår anläggning. Halva banan har dämpat underlag för att minska slitage vid hopp och eventuella fall. Underlaget är godkänt för fall upp till 2 meter.


Hos oss kan du komma och träna upp balans. koordination, kroppsmedvetenhet och självförtroende hos din hund. Du kan välja att gå en kurs med andra ekipage eller boka in en privat träning. Väljer du det senare har du en instruktör helt för dig själv.

 När hunden har tränat upp balans och koordination så kan du bege dig ut och använda dig av dina och hundens nya färdigheter i er dagliga miljö tex på promenader.

Varför välja Hundfantasten?

.

Vi värnar om ALLA ekipage!

Hos oss är du aldrig bara en i mängden.

Här är DU en i gänget!

Upptäck glädjen att komma närmare din hund.